Släckutrustning

Det finns tydliga lagkrav på att ha ett väl fungerande brandskydd.

Släckutrustning

Det finns tydliga lagkrav på fastighetsägare eller nyttjanderättshavare att man ska ha ett väl fungerande brandskydd. Vi hjälper företag att välja rätt typ, samt placering av släckutrustning. Vi hjälper även till att kontrollera och utföra service på befintlig släckutrustning

Completum AB är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda brandsläckare och släckutrustning av hög kvalitet

Med många års erfarenhet och expertis inom brandskydd är vi dedikerade till att förse våra kunder med pålitliga och effektiva produkter som kan bidra till att rädda liv och minimera skador vid brandincidenter.

Vårt sortiment av brandsläckare är noggrant utvalt för att passa olika typer av miljöer och situationer. Vi erbjuder brandsläckare för både privat- och företagsbruk, och vi kan hjälpa till att identifiera vilken typ av släckutrustning som bäst möter dina specifika behov.

En av de vanligaste typerna av brandsläckare som vi erbjuder är pulversläckare. Dessa brandsläckare är effektiva mot bränder som involverar fasta ämnen såsom trä, papper, textilier och oljor. Vi tillhandahåller också skumsläckare som är särskilt lämpliga för bränder som involverar brännbara vätskor som bensin eller lösningsmedel. Dessutom erbjuder vi kolsyresläckare som är idealiska för att släcka bränder i elektrisk utrustning eller andra känsliga elektroniska apparater.

Förutom brandsläckare erbjuder vi också andra typer av släckutrustning som kan vara värdefulla för att bekämpa och förebygga bränder. Det inkluderar brandfiltar som kan användas för att kväva mindre bränder eller att skydda dig själv eller andra personer. Vi har även branddetektorer och brandvarnare som kan varna dig i tid vid upptäckt av rök eller eld, vilket ger möjlighet till snabb respons och evakuering.

För att säkerställa att våra produkter är av högsta kvalitet och följer gällande säkerhetsstandarder samarbetar vi endast med pålitliga tillverkare och leverantörer. Vi strävar efter att erbjuda brandsläckare och släckutrustning som är enkla att använda och underhålla, samtidigt som de är effektiva och tillförlitliga i nödsituationer.

Vårt engagerade team av experter kan också erbjuda rådgivning och utbildning om brandsäkerhet, inklusive korrekt användning av släckutrustning och hur man skapar en säker miljö för att förebygga bränder. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och budget.

Sammanfattningsvis är Completum AB din pålitliga partner när det gäller brandsläckare och släckutrustning. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, kompletterat med expertis och support för att säkerställa din brandsäkerhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att skydda ditt företag på bästa sätt.

 

Kontakta oss för mer information eller offert.

Kolla även in våra kurser...

utrymningsovning
Målet med denna kurs är att du ska få kunskap...
praktsk-slackovning
Målet med denna kurs är att deltagarna ska få information...
brandskydd
Denna kurs ger deltagaren grundläggande kunskaper i hur man kan...
brandfarliga
Denna utbildning riktar sig till dig som ska utföra brandfarliga...
heta-arbeten
Vi är arrangör för Brandskyddsföreningens behörighetsutbildning Heta Arbeten.
forsta-hjalpen-vuxen
Oavsett om det handlar om en arbetsplatsolycka, sjukdomsfall eller exempelvis...
promo-first-aid
Varje år drabbas ca. 10 000 människor av plötsligt hjärtstopp...

Har du frågor om denna kursen?

Är ni ett företag som vill boka större grupper eller har du bara allmänna frågor om denna kursen?